Link

24. december :  Glædelig jul med en fangstrapport fra Fjorden

Alle medlemmer og alle læsere ønskes hermed en rigtig glædelig jul.

I går fik jeg lokket det tidligere (og forhåbentlig kommende) medlem Svend O. Nielsen med til Fjorden med fiskestangen i hånden.  Det blæste pænt fra vest, så vi holdt os til et par østvendte pladser nordenfjords.  Høj vandstand gav lidt ekstra udfordringer, da benene enkelte steder var for korte til at nå bunden.  Første plads gav intet ud over gode minder fra tidligere ture.  Anden plads gav en enkelt fin grønlænder lige under målet til undertegnede, den huggede meget tæt på land på et lille sølvfarvet Filur-blink.
/Søren

19. december : Ørreddagene lukker !

Som det skrevet står lidt længeren nede i teksten lukker vi ned for Ørreddagene til fordel for en række interne havørreddage. Limfjordens Ørreddage blev sat i søen i 2007 og levede til 2014, hvor en enig bestyrrelse valgte at lukke arrangementet indtil videre, derfor forsvinder Ørreddagen fra topbjælken. Under fanen Om SKF/ Godt og gammelt/ Ørreddage. kan invitationen til 2014 og resultaterne fra de forgangne år stadigt ses. Vh Formanden.

13. december :  Struer Kystfiskerforening fylder 25 år i 2015 !

Forleden var der bestyrelsesmøde.  Det store punkt på dagsordenen var aktiviteter i 2015, hvor vi sætter alle sejl til for at fejre foreningens 25 års jubilæum.
Først og fremmest er der jubilæumsfest i april for foreningens medlemmer og ledsagere.
Der kommer også en artig nyhed i form af en klubtur til Øland, som vi forventer os en del af.
En anden nyskabelse er Interne Havørreddage – fire dagskonkurrencer for foreningens medlemmer, som ligger i løbet af vinteren og foråret.
Til gengæld bliver der ingen Limfjordens Ørreddage i 2015.

Klik ind på kalenderen, som er opdateret med alle planlagte aktiviteter for 2015 – et sandt overflødighedshorn af fisketure, oplevelser og hygge !

1. december :  Hjemmesiden kører igen

Efter en uges tid med en underdrejet hjemmeside kan vi nu endelig komme med en status på foreningens Bornholmertur i uge 47.
Som sædvanlig var turen fyldt med godt kammeratskab, venskabelige drillerier og seriøst fiskeri.
Der blev landet omkring 30 havørreder, hvoraf 10 blankfisk blev taget med hjem til fryseren.  Største fisk var en 53 cm ørred til Michael Knudsen, alle andre hjemtagne fisk var 44-48 cm.
Nogle af turens fisk og deltagere kan nydes i denne videodagbog:
Videodagbog, Bornholm 2014

14. november :  Fiskefeber !

I morgen starter 8 af foreningens medlemmer en uges fiskeri på Bornholm.  Fiskefeberen og forventningerne er tårnhøje !
Jeg vil forsøge at opdatere Facebook-begivenheden “En uge på Bornholm” med nyheder under turen på dette link :  https://www.facebook.com/events/701317506632401/?ref=4&source=1
/ Søren

7. november

Der er kommet flere positive meldinger om ørreder i vandet og på land inden for de seneste dage  –  både fra vores del af Limfjorden og fra Bornholm.
Meldingerne fra Bornholm er især interessante for 8 af foreningens medlemmer, som i uge 47 vil gøre kysterne usikre på klippeøen.
I den anledning aflyses klubaften den 20. november.

7. oktober :  Godt og dårligt nyt

8 mand var på Samsø denne weekend.  Cirka 25 ørreder kom på land, men langt de fleste blev genudsat.  Richard blev turens mand i skysovs, da han den sidste aften fandt en flok hugvillige ørreder hvoraf to fine fisk på 1-1½ kg. kom med hjem.

Efter hjemkomsten fik vi en trist nyhed.  Søndag aften druknede en tysk lystfisker under vadefiskeri på Jegindø Tap.  Det formodes at han blev taget af den kraftige strøm, der ofte er på stedet.
En sørgelig påmindelse til os lystfiskere om at færdes med omtanke og forsigtighed ved fiskevandet.  Tag helst af sted to og to, og vær forsigtig når der vades dybt.

/ Søren

28. september :  Flere fisk i Fjorden

Ovenpå en seriøs omgang brunalger er vandet nu atter klaret op i vores del af Fjorden.
I den forgangne uge var Bo ved Fjorden med fluestangen.  På “et kendt rev” fik han to småfisk, som fik friheden igen.  Paw var også afsted og så fisk i overfladen og efter blinket.  Mon ikke det er et spørgsmål om kort tid før vi kan berette om den første “ordentlige” Limfjordsørred på land ?

Klubaften nu på torsdag aflyses, da nogle stykker af os er på Samsø.  Vi vil gøre vores yderste for at rette op på foreningens fangstrenommé på denne tur !

/ Søren

17. september :  HUSK 24 timers ørred le Mans…

…fra fredag kl. 15 til lørdag kl. 15, hvor der er indvejning og indvielse af vores nye klublokale.

OBS:  Konkurrencen er kun for medlemmer af SKF.

9. september :  Klubaften starter på torsdag !

Husk efterårets første klubaften nu på torsdag kl. 19 i Blækspruttens lokaler i den gamle brandstation på Bredgade i Struer
Siden sidst er der jo op til flere, der har fejret fødselsdag.  Det kan jo være at der falder nogle rester af denne aften….

19. august :  Så er der fisk i Fjorden !

I dag tog jeg lidt tidligt fri fra arbejde.  Efter lidt familiehygge over en kop kaffe fandt jeg ud af at jeg da egentlig havde lyst til en fisketur.  Erfaringsmæssigt starter efterårets fiskeri gerne midt i august, og med det efterårsagtige vejr måtte tiden være inde til første forsøg.
Mit mål var en kendt plads på Thy, som ligger godt for vestlig vindretning.  Vel ankommet gik jeg i gang med at fiske strækningen af.  Der var ikke meget der tydede på fisk det første stykke tid, og som det ofte sker når man ikke fanger noget begyndte mine tanker at flyve mens kroppen fiskede videre.  Med et blev jeg revet ud af tankerne, da det gav et solidt ryk stangen  –  en ørred havde hugget på blinket 10-12 meter foran mig, og det føltes som en pæn fisk til at starte med.  Den blev dog hurtigt medgørlig og lod sig kane på land.  Ikke særligt stor, og ikke særligt tyk, men en vaskeægte Limfjordsørred på den gode side af mindstemålet !
Efter et hurtigt foto blev den sendt retur, og jeg fiskede videre med fornyet koncentration.  Allerede kastet efter var der noget der pillede ved blinket, og måske 10 minutter senere sad næste fisk fast i min enkeltkrog  –  denne gang dog en pjort på højst 25 cm.
En aftale omkring aftensmaden afbrød herefter mit fiskeri.  Men jeg vender snart tilbage !
/Søren

11.august :  Nyt klublokale

Så er det officielt, at Struer Kystfiskerforening flytter klubaftnerne fra Nordvestjysk Fjordkultur på Struer havn til Dykkerklubben Blæksprutten i den gamle brandstation, som ligger Bredgade 50B i Struer.
Som allerede planlagt er vinterens første klubaften torsdag 11. september, men altså i det nye lokale.

I forbindelse med flytningen er en del gamle ting og sager blevet smidt ud  –  herunder også foreningens gamle spånpladeskab.  Er der nogen medlemmer eller medlemmers bekendte, som har et skab i overskud til det nye klublokale, hører vi meget gerne fra jer.  Ring til Søren på 2887 5601 eller Torben på 2028 5759, så kommer vi forbi og tager skabet med hvis det er egnet til formålet.

Vi ses den 11. september i de nye rammer.
/ Søren

28. juli :  Makreller og en enkelt havørred

Fra Michael Hansen har jeg modtaget følgende beretning fra en tur til vestkysten :

Den 27. juli – 32 makreller ved Borbjerg Fyr på et par timer af Johnny Nielsen og Michael Hansen.  Ikke østenvind men sydlig vind, der var vildt mange og store fisk inde og vandet kogte på den helt rigtige måde.
PART_1406537175131
 

 

 

 

Jakob og undertegnede var søndag nat/morgen ved Lillebælt for at lure nogle morgenfriske havørreder.  Det lykkedes for Jakob, som fik en mindre genudsætter.  På trods af varmen og årstiden kan det stadig lade sig gøre at fange kystørred hvis man tilpasser fiskeriet til omstændighederne.
/Søren

1. juli :  Nyt i kalenderen

Se den opdaterede aktivitetskalender for efteråret  –  24 timers ørred le Mans og andre gode sager.

7. juni :  Dejlig dag på havet

Rie og Richard arrangerer gerne en tur på Det Gule Rev en gang om året for kolleger, venner og familie.
I år var jeg så heldig at være med.  Foruden Richard og jeg var Struer Kystfiskerforening også repræsenteret af Brian, Michael Knudsen og Jakob.
Det blev en rigtig god tur.  Vejret var OK da vi sejlede ud, selv om det gyngede noget mere end vi havde forventet ud fra vejrudsigten.  Men solen var på himlen, og havet lagde sig gradvist hen over dagen, så vejrmæssigt kunne det ikke have været mere ideelt.
Også fangsterne var i den pæne ende.  Fisk til alle  –  største torsk på 14 kg til Brian og 12 kg til Rie.  Personligt tog jeg 11 torsk med hjem, største omkring 5 kg og med et gennemsnit omkring 3 kg, hvilket blev til 13 kg ren filet.  Flere andre havde lige så meget eller mere med hjem til fryseren.
Tak til Rie og Richard for en god tur !
/Søren

Fiskeriet forberedes på forskellig vis

Fiskeriet forberedes på forskellig vis

 

Brian med stortorsk

Brian med stortorsk

Richard med stor rødspætte

Richard med stor rødspætte

4. juni :  Så er der makrel på Vestkysten.

Det er formentligt det varme forår kombineret med østen vinden der har lokket makrellerne tæt mod land, så tidligt på sommeren. Formanden.

1. juni :  Fornøjelig familiedag

Dagens familietur til Gjeller Odde blev en hyggelig og fornøjelig affære, kan jeg vist godt sige på alles vegne.  Vejret var igen med os, der var hygge omkring grill og bål, og hornfiskene viste sig glimtvis i vandet.  Tak til alle for hygge og godt humør.  /Søren

Magnus passer bålet

Magnus passer bålet

Ikke helt efter grønspættebogen - men det virker !

Ikke helt efter grønspættebogen – men det virker !

Fyrbøder Torben

Fyrbøder Torben

 

Hygge omkring bålet

Hygge omkring bålet

 

 

 

 

 

 

 

15. maj :  Fisk fra flere fronter

De seneste dage har der været lovende meldinger om ørreder i Fjorden.
Fra vistnok pålidelig kilde meldes der om fangst af to regnbueørreder på 2-3 kg på en kendt plads i Venø Bugt.  Hvor de stammer fra kunne være godt at vide !
Søren og Richard oplevede i weekenden mange og store fisk på en kendt plads i Nissum Bredning, selv om de desværre ikke var hugvillige.
Og Bo har sendt dokumentation for fangst af en fin forårsørred.  Desuden var der mange hornfisk, som han med skiftende held forsøgte at få til IKKE at hugge !
/Søren

Fin forårsørred til Bo

Fin forårsørred til Bo

 

 

 

12. maj :  Forårets sidste klubaften

På torsdag holder vi forårets sidste klubaften, hvor vi hygger med en fiskefilm.
Den 1. juni har vi vores familietur til Gjeller Odde, husk tilmelding hos Søren på 2887 5601.

Klubaftnerne starter igen i starten af september, det kommer der mere information om her på siden.
Efterårets arrangementer starter med Intern Ørreddag 20. september, og derefter følger en klubtur til Samsø i oktober og en Bornholmertur i november.  Hold øje med opdateringer under “Kalender”.

Knæk & bræk
/Søren

25. april :  Sol og hornfisk

Så er det blevet hornfisketid, og med det lovede solskinsvejr her i weekenden er jeg sikkert ikke den eneste, som vil ud at lege med de grønbenede linedansere.
Willy Lauth melder om hornfisk på land ved Gjeller Odde for et par dage siden, så de er derude.

Fangstrapporterne fra vores udsendte medlemmer på Bornholm har indtil videre været på det jævne – så det er nu, slutspurten skal sættes ind.

Knæk & bræk til jer alle !

/Søren

21. april :  Pighvar

Når nu ørrederne i Fjorden kan være svære at få i tale er det fristende at opsøge alternative fiskepladser.  Fra Jacob kommer følgende beretning om en succesfuld tur til Vestkysten :

Bo var kommet på den geniale ide at vi skulle syd for Hvidesande efter pighvar. Vandet var ren kakao, hvilket overraskede os meget taget de seneste dages vejr i betragtning. Men, nu så vi andre fiskere som kom med hvar, så de var der. En enkelt måtte lade livet. Ca 40 cm og vel omkring kiloet.
Flot pighvar omkring kiloet

/Søren

 

Limfjordens Ørreddage

Nyt vedrørende foto konkurrencen. mailboksen formand@skf1990.dk har lidt af forstoppelse, brug derfor skflargefiles@gmail.com. Vi beklager og rykker fristen for indsendelse til torsdag kl. 12.00

Ørreddage 2014 - Lars-Emil MikkelsenII (2) (1024x621)

Så er vinderen af foto konkurrencen fundet, det er Lars Emil Mikkelsen der med dette fine billede har skudt sig ind i dommerens hjerte. Billedet har en fin komposition og fortæller en god historie med lystfiskeren ved fjorden. Lars har tilmed redigeret en flot video fra ørreddagene. Se alle indsendte billeder under Resultater 2014. Som det fremgår af både billeder video og hvad vi ellers hører, er der landet en del fisk der ikke er indvejet, jeg vil hermed opfordre til at man orienterer sig evt. ved at ringe til indvejningen inden man opgiver at indveje fisk.

P4130153 (2)Limfjordens Ørreddage 2014 kommer ikke til at skrive sig ind som et højdepunkt i Ørreddagenes historie. Besværlige vejrforhold kombineret med en, tror vi, lille ørredbestand i Limfjorden, gjorde at kun en enkelt ørred blev indvejet.

Dick Pedersen, er den dygtige vinder, der lørdag morgen landede vinderfisken på 1,79 kg fordelt på 55,5 cm med en konditions faktor på 1,05. Fisken vinder 1. præmien og konditions præmien.

De øvrige præmier er afsat ved lodtrækning.

Tillykke til vinderne herfra.

Husk at indsende dine billeder til skflargefiles@gmail.com inden torsdag.

Plakat 2014

3. april :  Klubaften og blankfisk

Torsdag aften var som ofte før mødt 8 stykker op til en kop kaffe og en snak om fiskeri og andre vigtige ting.
Tommy var den første, der brød op.  “Så kan jeg lige nå en halv times fiskeri på vejen hjem”, som han optimistisk sagde til afsked.
Under en time efter tikkede dette foto ind på SMS’en.  Selv om det er lidt sløret er det tydeligvis en blankfisk i fin kondition.  Optimismen gav pote  –  tillykke Tommy !
/Søren

44,5 cm tretårnet Limfjorssølv

44,5 cm tretårnet Limfjorssølv

30. marts :  Hjemme igen efter klubturen til Als

Så er klubturen til Als vel overstået.  Det blev som sædvanligt en god oplevelse med god mad, godt selskab og de sædvanlige venskabelige drillerier.
Fangstmæssigt er vi lidt skuffede – otte mand fik cirka 15 ørreder på land men ingen hjemtaget, de fleste for små og resten for tynde.  Men de flotte fisk var der i form af mistede fisk og i form af et par lokale lystfiskeres dygtighed.

21. marts :  Pålandsvind, grumset vand og fisk

Henning har sendt mig følgende beretning fra en god dag ved Fjorden :

Hej Søren
Så lykkes det endelig omend fisken lader en hel del tilbage at ønske mht til størrelsen.
Den blev naturligvis genudsat, men det var da rart at mærke lidt liv og fange andet end muslinger og tang.
Startede dagen ved sdr. Thise,  men vandet var alt for grumset.
Tog færgen over til hvalpsund og kørte op til Ertebølle.
Umiddelbart så vandet også uklart ud her med en kraftig pålandsvind,  men på den sydlige spids for enden af gl. Møllevej kunne man da se bunden over en halv m ned.
Efter en halv time var der bid og en lille havørred blev landet.
Der var nogle mindre puf til blinket,  men ellers ikke mere.
Vh henning

Flot grønlænder i god stand

Flot grønlænder i god stand

 

 

 

19. marts :  Bestyrelsesmøde

På aftenens bestyrelsesmøde blev nye tiltag diskuteret.  Aktivitetskalenderen er nu opdateret med en filmaften den 1.maj og en intern ørreddag den 20. september.
Bemærk også at klubaften den 27. marts er aflyst på grund af klubturen til Als.
/ Søren

16. marts :  Kuling, snuskregn og følgere

Torben og undertegnede var indstillet på en fisketur på trods af Carls tømmermænd i form af nordvestlig kuling.  Vi kender et godt sted med høje skrænter, som netop giver god læ for nordvestlig vind, så det måtte vi selvfølgelig prøve i dag.  På vejen derop var vi noget spændt på, om vandet ville være plumret af højvande og bølger, men det så rigtigt fint ud da vi ankom så vi kom hurtigt i tøjet og af sted i retning mod vandet.
Efter en rask gåtur begyndte vi fiskeriet.  Som man jo ofte gør inden fiskene har vist sig skiftede vi hyppigt blink indtil Torben råbte, at han havde tabt en lille ørred tæt på land.  På mit spørgsmål om, hvad han fiskede med svarede han “lyserød Stripper”.  Pokkers tænkte jeg, da jeg normalt sværger til de naturtro efterligninger af hundestejle, brisling, kutling m.m., og selvfølgelig ikke havde puttet noget som helst lyserødt i grejæsken.
Mens jeg fortsatte mine forgæves blinkskift havde Torben yderlige to ørreder med inde at vende efter den lyserøde Stripper.  Indrømmet – efterhånden følte jeg mig en anelse presset, og på vejen tilbage mod bilen nåede jeg vist både at kalde hans fiskestang for “stripperstangen” og at spørge, hvordan det var at tage en lyserød stripper i kassen.
Spøg til side, det var en herlig eftermiddag langs skrænterne, som gav læ for vinden.  Og så blev det endnu engang bevist, at alle fine teorier om hvad ørreden synes og gør ikke er uden undtagelser.

Torben in action
20140316_164718

/Søren

9. marts :  Sol, vind og ørred

Henning og undertegnede havde på torsdagens klubaften lavet en aftale om en fisketur i dag søndag.  Så da Henning hentede mig kl. 9 var jeg klar som aldrig før.  Solen var allerede højt på himlen, fuglene sang og troen på at havørreden ville vågne af vinterdvalen netop denne dag var stor.
Vinden var temmelig frisk fra syd, så vi diskuterede et par mulige nordvendte lokaliteter inden valget faldt på Gjeller Odde, som er en lækker kyst med flere rev og badekar tæt under land.
Den sædvanlige grusvej ud til odden var dækket af vand, så vi fandt en alternativ rute, som dog bragte os til kysten et par kilometer vest for selve odden.  Fra bilen fiskede vi os stille og roligt mod odden, men der skete intet undervejs.  Da vi endelig var kommet frem til odden og havde fisket den af, satte vi os og fik en velfortjent pålægsbolle og en sodavand.
Vandet så godt ud mens solen lunede vores rygstykker.  Inden frokost havde jeg observeret småfisk i vandet i en af bugterne, hvor grantræerne gav læ og vandet var næsten stille, så vi blev enige om at give fiskeriet en times tid mere her ved odden – her måtte bare være fisk !
Kort efter at fiskeriet var blevet genoptaget kom en ørred ud af det blå og huggede mit blink få meter fra stangspidsen.  Efter en kort fight på lavt vand måtte vi konstatere at den var i god stand men under mindstemålet, så oven på en kort fotosession blev den sat fri igen.
Lækkert med en flidspræmie, og en tilfredsstillelse at få ret i antagelserne om, at der skulle være fisk i området.
Det blev dog ikke til flere fisk på denne tur, men vi skal snart afsted igen – og så er det Hennings tur til at være fotomodel.
/ Søren

Søren ved Gjeller Odde

Lille tyksak ved Gjeller Odde

6. marts :  Ørred og børsteorm i Fjorden

Bo og Jacob var ved Fjorden sidste weekend.  Det blev til flere små ørreder, fotoet viser en af de små fine grønlændere som Jacob genudsatte.
Desuden rapporteres der nu om de første børsteorm, så der skal vist holdes et vågent øje med Fjorden de nærmeste dage og uger.
/ Søren
Grønlænder på blink

14. januar :  På fiskeeventyr i New Zealand

Nicolai Korsholm2014

Torsdag den 20. februar kommer Nicolai Korsholm til Folkets Hus i Struer med et vaskeægte fiskeeventyr i bagagen, som han gerne vil dele med os alle.
Her er hans egen appetitvækker :

Det her er hverken et foredrag eller en film. Det er en sammensmeltning af historier, som bliver fortalt gennem lyd, billeder og optagelser.
Foredraget tager dig med dybere ind i de oplevelser, vi fik på turen. Du vil opleve noget, som du aldrig har set, hørt eller følt før.

Vi starter på sydøen af New Zealand, hvor store ørreder bryder overfladen i spritklare floder. De er lumske og overlistes ikke så nemt, som vi troede. Efter mange skræmte og mistede fisk får vi endelig hul på bylden og lander flere rigtig store ørreder.

Senere på rejsen begiver vi os nordpå – til varmere himmelstrøg. Her Vi har et mål. Vi vil fange den fisk i havet som er øverst i fødekæden. For at det skal lykkedes, skal vi arbejde os op gennem fødekæden, alt grejet skal være top-tunet, musklerne skal spændes og vi skal også have lidt held i posen.

Fire måneder i en bil sammen med ens bedste kammerat er en drømmerejse, men ikke en let rejse.  Den fantastiske rejse gemmer på ulidelige udfordringer, som tærer på krop og sind.

https://www.youtube.com/watch?v=po8-jftYgfI

 Her er hvad der står på sportsfiskeren.dk

Eventyret starter som sagt torsdag den 20. februar kl. 19:30 i Folkets Hus i Struer.
Pris 75 kr. pr. næse.

/ Søren

12. januar :  Fisk i Mariager Fjord

Årets første klubtur var en ret spontant arrangeret en-dags tur til Mariager Fjord, og fandt sted søndag den 12. januar.
Som sidste år mødtes vi ved lystbådehavnen i Hobro til en kop kaffe, et rundstykke og en snak om vejr og vind.  Vi var mødt 7 mand fordelt på 3 biler.
Vinden var ret kraftig fra nordvest, så Bo, Richard, Søren M. og ham selv valgte at blive under skrænterne mellem lystbådehavnen og Sandskredet.  Henning, Knudsen og Hansen tog om på sydsiden af fjorden for at opsøge fiskeheldet der.
Det skulle vise sig at Sandskredet var dagens sted.  Omtrent samtidigt tog Bo en rigtig fin og blank ørred på Bombarda-fluen og jeg genudsatte en lidt mindre og lidt slankere ørred, som huggede på en 10 grams Goby med enkeltkrog.
De efterfølgende MMS’er til de tre “udvandrere” fik dem atter på rette vej, så på vej mod frokosten ved bilerne mødte vi de tre herrer med madpakkerne åbnet.  De havde ikke haft samme held med deres modvindsfiskeri på sydsiden, så om eftermiddagen fiskede alle mand omkring lystbådehavn og Sandskred.  Her blev det dog kun til en enkelt målsfisk  –  kun min beskedenhed forhindrer mig i at fortælle hvem den heldige fanger var.
Sidst på eftermiddagen var vi mættet af fiskeri og oplevelser.  Vejret var skiftet fra gråt og blæsende over blå himmel med sol til næsten stille og tæt på frysepunktet.
Alt ialt en fantastisk tur med godt selskab  –  en fiskeoplevelse i særklasse !

/ Søren

Bo med dagens største ørred på 54 cm og 1,6 kg.  Bemærk de hele brystfinner (på fisken).

Bo med dagens største ørred på 54 cm og 1,6 kg. Bemærk de hele brystfinner (på fisken).

 

Udsigt fra Sandskredet mod Hobro
Udsigt fra Sandskredet mod Hobro

5. januar :  Fisk i Fjorden

Jacob havde her til formiddag et par timer, som skulle slås ihjel med fiskestangen ved Fjorden.  Det resulterede i en dræbt 43 cm’s ørred, en genudsat, et par mistede og flere kontakter.
De ER derude !
Tillykke til Jacob.

/ Søren

4. januar :  Betaling af medlemskontingent for 2014

Henning har sendt følgende vejledning i, hvordan medlemskontingentet for 2014 betales.  Husk det nu inden generalforsamlingen :

Vær venligst opmærksom på, at der som følge af den elektroniske indkaldelse til generalforsamlingen heller ikke udsendes indbetalingskort, men at kontingent enten kan indbetales via webbank, seniormedlemskab koster 495 kr. for 2014 og kan indbetales til Vestjysk Bank reg.nr. 7602 konto nr. 1134242. Husk angivelse af navn og adresse ved indbetaling  , eller i forbindelse med klubaftener.
 
Sidste rettidige indbetalingsdato er 6. februar 2014 (inden generalforsamlingen).
 
Jeg vil én gang ugentligt gå ind og aktivere medlemskortdelen i forbundets database, hvorefter det vil være muligt at udskrive medlemskort (jeg forventer at Forbundets registreringssystem efterhånden er renset for børnesygdomme, så jeg vil tro, at det vil være muligt indenfor en uge efter, at jeg har aktiveret).
For at logge ind skal I via   www.sportsfiskerforbundet.dk    (tryk på log ind – i øverste højre halvdel) anvende Jeres mailadresse (som I  enten selv har indtastet eller som I har meddelt mig pr. telefon -da jeg har skrevet den ind i medlemssystemet for Jer) og et password.
 
Husk at ændre Jeres e-mail adresser i medlemssystemet, hvis I får en ny, da jeg trækker alle e-mails ud herfra.
Skulle der være problemer er I naturligvis altid velkomne til at ringe eller maile til mig.
/ Henning

4. januar :  Aktivitetskalenderen opdateret for 2014

På bestyrelsesmøde i torsdags blev der aftalt en række klubture og andre spændende aktiviteter i løbet af 2014.  Check lige den opdaterede aktivitetskalender ud, det bliver ikke kedeligt !

Desuden blev der aftalt en række aktiviteter til forårets klubaftner.  De er endnu ikke endeligt fastlagt, så der bliver god grund til at holde øje med hjemmesiden her  –  eller helt enkelt at møde op.

/ Søren

4 . januar :  Indkaldelse til ordinær generalforsamling 2014

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling 2014 i Struer Kystfiskerforening af 1990.
Tidspunktet er 6. februar kl. 19:30 og stedet er foreningens klublokale, Havnevej 6 i Struer.
Dagsorden ses via dette link : SKF1990 – generalforsamling 2014

/ Søren

4. januar :  Godt nytår

På vegne af Struer Kystfiskerforning vil jeg hermed gerne ønske alle medlemmer og alle læsere GODT NYTÅR.
Jeg håber virkelig at kystfiskeriet efter havørred i 2014 vil vise sig fra sin gavmilde side  –  for mit eget vedkommende gerne mere gavmildt end 2013.

/ Søren