2020

Næste Arrangement:
NA 

Vi følger de nyeste corona tiltag, dermed ikke flere klubaftener året ud.

Vandløbspleje og Gydning 

Det her er vi lidt stolte af.
Vi har samlet penge ind og kystudsat smolt i halvfemserne. under sloganet “Sølv i Limfjorden er guld værd”, vi har lavet gydebanker i 0’erne , vi har fulgt udviklingen i vandløbene gennem tiden. Endelig i år har vi rusket op i gudegruset og havørrederne har belønnet indsatsen, ved at gyde i et hidtil uset omfang.
Video fra vandplejedagen og gydning.
Kvistup mølle 5 december 2020

Sølv i Limfjorden er stadigt guld værd.

Årets sidste interne ørredag blev vundet af tidligere formand Søren Christrup.

Fisken der gjorde Søren til vinder fin grønlænder på 40,5 cm, vægten landede på 757 gram og konditionen er 1,14 Tillykke til Søren.


Uge 47:  Klubtur til Bornholm. Video fra turen

Samsø 03.-06. oktober

Vi havde en dejlig tur til Samsø, beretning kommer senere.

Vandløbspleje søndag d. 27 september.

Det blev godt nok sagt af mange, jeg glæder mig til Samsø. Alt i medens vi går
venter på at det bliver torsdag og vi er på vej, fik vi lige smidt en omgang vandløbspleje ind i programmet. Mærket på stemningen på holdet så er det noget man ønsker at gentage næste år i september. Mit lystfisker hjerte jubler over de udmærkede vandløb vi har, og at vi med en beskeden indsats en gang eller to om året, kan fintune vandløbenes ydelse til at give flere vilde fisk til området. Med hjælp fra frivillige redskaber og den meget effektive spule anordning blev flere hundrede kvadratmeter grus løsnet og vendt i dagens aktion. Ikke nok med at jeg glæder mig til Samsø jeg glæder mig også til at vi kan se frugten af dagens indsats. Der blev set masser af små ørreder i bækkene isfugl mm.
TAK til alle der deltog.
Vi har klippet en lille video fra dagen.

Vi har fået lov af lodsejerene, vi har lånt en pumpe og nu mangler vi lige 6-8 gutter, der vil bruge dagen på at rede en dejlig grus brudeseng for ørrederne.
Husk vaders, passende påklædning, en god madpakke, det gode humør, de lumre jokes, en rive/kultivator/greb, og at møde frem ved klub lolalet søndag d 27. kl 8.30. VI SES

12/09 interne ørreddag 5 

Så er lørdagens runde af SKF’s interne ørredag afviklet. Eneste fisker med fisk på land var Michael Mousten Kristensen, der valgte at genudsætte en farvet fisk på lige omkring den halve meter. Michael havde endnu et tilbud, men den ville ikke med ind til netmaskerne.

Første klubaften efter ferien er 3. september, hvor vi lukker op i friskt afsprittet version.

Klubaftner er på grund af Coronavirus aflyst indtil videre.

4/4: Intern Ørreddag 4, indvejning kl.  19.30-20 aflyst. 

Jubilæum 16.  maj udskydes til efteråret 


7/3:  Intern Ørreddag 3, indvejning kl. 18.31-19

Ørreddag 3 startede i et i et rimfrost maleri i blå toner, høj sol, dis og havblik. Der er med andre ord stemplet ind på ”Det blå bureau”. En fornøjelig dag, med havørredfiskeri for øje venter. Formiddagen er er præget af denne vejrtype, hen over middag kommer der lidt skyer, noget vind og lidt mere gang i vandet. Det er som om at havørrederne smider genertheden og kommer i hugget. Bedst går det for Søren Christrup der får hele to fisk på land, den største var en rigtig smuk fisk på  61 cm, 2,77 kg og en konditions faktor på 1,22. En flot og værdig vinder af ørreddag 3. Stort tillykke til Søren, der render med første præmien og et klækkeligt gavekort til Outdoor Experten.

https://www.facebook.com/1527885853/videos/10220965927727745/

Lørdag 15/2  Intern Ørreddag 2, indvejning  kl. 17.30-18

Denne bomstærke badekars jæger blev lidt klogere på wobbler buffeten.

Fisk til alle og på alle pladser, men der var ikke fisk over mål og i kondition til Ørredagens ihærdige deltagere, der trodsede elementernes rasen i denne omgang. Dog så vi en enkelt 50’er landet på et kendt rev i fjorden.

Lørdag 18/1:  Intern Ørreddag 1, indvejning kl. 16.30-17

Det var ikke de store fangster ved dagens konkurrence, kun en enkelt ørred er landet og genudsat.

5. Januar. Nyt fra kasseren 

Så er det tid til kontingent fornyelse

Det er nu, at du kan forny eller som nyt medlem kan melde dig ind i Struer Kystfisker Forening af 1990 for sæsonen 2020.

  • Seniormedlemsskab koster:                  395,- kr.
  • Familiemedlemsskab koster:                 495,- kr.

Medlemsskabet giver dig adgang til alle klubaftener (torsdage kl. 19, se kalenderen for perioder), interne kyst cups samt klubture.

Kontingentet kan indbetales til Vestjysk Bank reg.nr. 7602 konto nr. 1134242. Husk angivelse af navn og adresse ved indbetaling,  og betaling inden generalforsamlingen.

Godt nytår og knæk og bræk i 2020 til alle  / Henning

Et lille skriv fra Samsø vi gæstede i oktober.

Lørdag d. 4 januar. “Spontan” tur til mariager.

Der blev uddelt æg til de 4 der trodsede vejret, krydsede landet og brugte en dag på at fiske i den ellers så smukke Mariager fjord. Der blev skiftet pladser, grej og metode, men ikke så meget som et lille bitte nap. Vi ender med at flytte til Sønder Thise i Skive fjord, men heller ikke der er der gang i fiskene. NV vind, kulde og forhøjet vandstand, er bare ikke verdens bedste cocktail for fiskeriet.

1. Januar

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling 2020.
Sted: Klublokalet, Bredgade 50, Struer
Tid: 20. februar 2020 kl. 19:30
Se dagsorden vedhæftet.

Venlig hilsen Søren

Dagsorden 2020