2022

2. juni.
Jacob og Søren har været på en fin tur på Langeland og Tåsinge.
Det er der kommet en fin og hyggelig fiskefilm ud af.
https://youtu.be/fEtZ2mdgHjU

22. marts.
Forårstur til Ærø. Søren har saxet en fin video sammen fra turen, der var lidt fattig på fisk. Men rug på hygge og kammeratskab. Karsten fik dog med flid dygtighed fisk i fryseren.
https://youtu.be/QrdZnRZFVDc

5. marts.
Årets 3. interne ørreddag bragte en enkelt fisk til indvejningen, fisken holdt desværre ikke konditionen.
En stor del af de vanlige deltagere ved ørreddagene var til DSF & DTU´s temadag om havørredens livscyklus. Et meget lærerigt arrangement, hvor nogle af landets dygtigste, øsede af deres store viden om havørred biologi, vandpleje samt havørredens fjender: Der er en del. Der elsker at sætte tænder og næb i havørrederne både som yngel, smolt og voksne gydefisk.

DTU opfordrede til at man registere sine ture og ikke kun fangster i deres APP: Fangst journalen. Fordi nulturene er vigtige i den statestik der hedder timer pr. fisk. Der er indikator på om der er nødvendigt med ekstra indsatser som feks. udsætning øget vandpleje mv.

13. februar
Årets 2. interne Ørreddag gav desværre ikke fisk til indvejningen. De 11 deltagere fik tilsammen 4 undermåls fisk ud af anstrengelserne i det kolde blæsende vejr. Søren tegnede sig for tre af dagens fire fisk. Han har klippet en flot video sammen fra dagen.
Et af vores nye medlemmer fik tilmed sin første ørred under de barske forhold. Well done.
https://youtu.be/IndwoOmGY4Y

10. januar
Årets første klubtur gik til Langeland og Søren har klippet en video sammen fra turen.

Turen til Langeland 2022

1 januar.
2022 tegner sig til at blive et utroligt aktivt år i vores lille forening. Vi er aktivt involveret i vandplejen rundt omkring i kommunen. 2022 er samtidigt året hvor vi kommer til at gennemføre natur genopretnings projektet ved Langergård. I nært samarbejde med Struer Kommune, lodsejere og frivillige. Vi har fået en lille kvart million fra naturfonden til dette arbejde. For fiskene betyder det adgang til de øverste dele af Resen Kjær å systemet. Samt et helt nyt stykke vandløb på 300m der indrettes som gyde og opvækst vand for ørred. Alt i alt et spændende projekt du kan læse meget mere om under fanen fiskerleje. Vi har godt gang i vandløbsplejen. Filosofierne er den at hvis forholdene i orden, så skal fiskene nok komme. Kigger man på årets fiske tællinger, er der plads til forbedring og vi inviterer alle til at deltage i dette arbejde. Derudover er 2022 spækket med masser af aktivitet for medlemmerne, interne ørreddage og klubture
(3 forlængede weekender plus en hel uge på Bornholm).
Fra september til maj stikker vi hovederne sammen torsdag aften 19 til ca. 21. På programmet er løs og fast om fiskeri, metoder, pladser mv.

Knæk & Bræk i det nye år.

Struer Kystfiskerforening.

Nyt fra kasseren, det tid til kontingent fornyelse

Det er nu, at du kan forny eller som nyt medlem kan melde dig ind i Struer Kystfisker Forening af 1990 for sæsonen 2022.

  • Seniormedlemsskab koster:                  395,- kr.
  • Familiemedlemsskab koster:                 495,- kr.

Medlemsskabet giver dig adgang til alle klubaftener (torsdage kl. 19, se kalenderen for perioder), interne kyst cups samt klubture.

Kontingentet kan indbetales til Vestjysk Bank reg.nr. 7602 konto nr. 1134242. Husk angivelse af navn og adresse ved indbetaling,  og betaling inden generalforsamlingen.

Knæk og bræk i 2022 Henning