Månedsarkiv: januar 2016

2016

4. December

Efterårets ture til Samsø og Bornholm har været succesfulde med gode fangster, ellers er der flere fine beretninger fra fjorden. Fra Bornholm har vi modtage denne lille beretning.

10. september

Så er vi i gang igen efter foreningens sommer dvale, det var herligt at mødes igen og høre lidt om sommerens aktiviteter ved å og hav. Forude venter dejlige oplevelser på efterårets ture, husk tilmelding i god tid. Desuden har bestyrelsen fastlagt forskellige aktiviteter på nogle af klubaftenerne indtil jul, og der er kommet datoer på fasttømrede arrangementer som Nytårskur, interne ørreddage, mm så slå et slag omkring den opdaterede kalender og sæt nogle krydser. Der er tilmed beretninger om ørreder fra fjorden, så ud med snøren.

10. september

Vi var tre der tog en spontan makreltur til den lange fredag aften, der var fine forhold på nordsiden af molen trods den let til småfriske vind fra sydvest. Småsildene stod i et bredt sort bælte i molens længde, indimellem splintredes bæltet af jagende rovfisk. Det var Jacob Paw og undertegnede der var afsted, vi oplevede et godt fiskeri, hvor det var begrænsningens kunst der afgjorde fangstens mængde. Jacob satsede bars og fik et fint eksemplar på land der dog blev genudsat grundet manglende længde. Well done at der nu er endnu en Junior med Bars på CV’et.

14. august  Første klubaften er torsdag d. 8 september.

Vel mødt.

9. maj Sidste klubaften er torsdag d. 12 maj.

Medbring grej til kysten, vi slutter af med lidt godt til ganen i klubben.

7. maj Nyt fra Bornholm.

Traditionen tro, er A og B holdet på Bornholm i uge 17, Henning der holdt et forrygende “Sølvbryllup” med A holdet  og solskins øen har skrevet denne beretning.

7-10. april Forårets klubtur til Fyn.

8 Kystfiskere brugte en forlænget weekend på Fyn, et par stykker var også på en vildmandstur til Langeland. Læs den løgnagtige beretning her. Der er klippet en lille video sammen af billederne fra turen.

10. april husk grej på torsdag.

Så er vi nået dertil hvor vi tager grejet med til klubaftenerne, vi tager den første fiskeaften på torsdag d. 14 april.

3. april: Klubaften torsdag 7. april er aflyst

Da hovedparten af foreningens aktive medlemmer er på Sydfyn for at fiske er klubaftenen aflyst, knæk og bræk.

15. marts: Bestyrelsen har nu konstitueret sig

På bestyrelses mødet dd. har foreningens bestyrelse konstitueret sig. Ny formand er Søren Christrup. Ny suppleant er Torben der tilmed overtager webmaster rollen efter søren.
Bestyrelsen fik også tid til at sætte dato på en række klubture, se under arrangementer.
Klubaftenen torsdag vil blive i stenrevets tegn, vi kommer til at se video klip og drøfte de muligheder der ligger i etableringen af stenrev.

12. marts :  Interne Ørreddage vundet med flot havørred

I dag blev denne vinters tredie og sidste interne ørreddag afholdt.  Trods vanskelige forhold med temperaturer på ganske få plusgrader i både vand og luft blev der alligevel fanget en del fisk og indvejet to fine, blanke havørreder.
Michael Knudsen tog dagens største ørred på 1,572 kg og vandt dermed præmiepuljen på 2300 kr., som Lystfiskeren i Hvide Sande konverterer til et gavekort på det dobbelte beløb.
Tillykke Michael !
/Søren

8. marts :  Flere fisk i Fjorden

I den forgangne weekend var flere af foreningens medlemmer afsted langs Limfjordens kyster med fiskestang og varmt tøj.

Michael og Johnny var draget en tur østpå, som blandt andet bragte dem til Ertebøllehoved. Desværre blev det ikke til fisk på land denne gang, men nogle flotte fotos blev det da til.

Søndag var Karsten Have og jeg på Ejsingholm.  Der var fisk efter wobleren, og der var fisk på wobleren.  Karsten trak dog de længste strå, han fik to fine blanke ørreder på den gode side af mindstemålet med hjem  –  tillykke Karsten !

Det giver gode chancer for at få fisk til indvejning på lørdag, hvor vinterens 3. og sidste interne ørreddag afholdes.
/Søren

3. marts :  Fisk i Fjorden, klubtur til Fyn og 3. interne ørreddag

Richard har for alvor knækket koden til Limfjordens havørreder.  Igen i dag fik han en fin forårsørred på lige godt målet.  Tillykke Richard.

Husk seneste tilmelding til Michael nu på søndag 6. marts til klubturen til Fyn.

Husk også vores 3. og sidste interne ørreddag i dette forår, lørdag 12. marts.  Tilmelding og betaling til Henning senest dagen før.  Som sædvanlig dyster vi om et gavekort til Lystfiskeren i Hvide Sande.
/Søren

17. januar :  Resultat af første Interne Ørreddag og nyt om næste Interne Ørreddag

Det var koldt i går.  Så koldt så kun fire medlemmer kom afsted til vandet.  Der blev da heller ikke indvejet fisk, men der blev både set og mærket ørreder under dagens fiskeri.  Desuden kom der nogle flotte fotos i kassen fra denne stille, frostklare dag.
Præmiepuljen går videre til næste Interne Ørreddag.
Nogle af de smukke fotos er samlet her. Desuden kan vi igen præsentere Lystfiskeren som Sponsor, tak til de gæve gutter i Hvide Sande.

I forbindelse med den næste Interne Ørreddag den 13. februar har vi besluttet at holde nytårskur samme aften i klublokalet, efter indvejning som slutter kl. 18.
Nytårskuren er for alle medlemmer, uanset deltagelse i ørreddagen.
Foreningen giver mad – drikkevarer medbringer vi selv.
Tilmelding til nytårskuren hos undertegnede senest 7. februar på tlf. 2887 5601.
/Søren

14. januar :  Intern Ørreddag på lørdag !

På lørdag afholder vi den første af vinterens tre interne ørreddage for foreningens medlemmer.
For at deltage er tilmelding nødvendig.
Tilmeldings- og betalingsdetaljer fremgår af Hennings beskrivelse nedenunder.

Konkurrencens regler for godkendelse af fisk er de samme som altid, dvs. havørreder skal have konditionsfaktor på minimum 1 og være fanget lovligt på sportslig vis med stang i Limfjorden.
Husk indvejning i klublokalet slutter kl. 17:00 !

Jeg håber vi ses derude med fiskegrej, varm kaffe og mange lag tøj.
/Søren

Tilmelding til Intern Ørreddag kan ske på følgende måder:

 1.       Overførsel af 100 kr. til klubbens konto: Vestjysk Bank reg.nr. 7602 konto nr. 1134242. Husk at skrive dit navn, ellers ved jeg ikke hvem der har betalt.

2.       Betaling via mobilepay på 6023 3988.

3.       Tilmelding via sms på 6023 3988 og kontant betaling i forbindelse med indvejning.

 Uanset betalingsmåde skal dette være foretaget senest 23.59 dagen før konkurrencen for at gælde som gyldig tilmelding.

 

9. januar :  Indkaldelse og dagsorden til generalforsamling

 

Struer Kystfiskerforening af 1990

Ordinær generalforsamling

11. februar 2016 kl. 19.30

 Dagsorden iflg. vedtægter:

1. Valg af dirigent

2. Formandens Beretning 2015

3. Regnskab 2015

4. Fastsættelse af kontingent for 2017

5. Indkomne forslag

6. Valg:

Bestyrelse:

Michael Knudsen – modtager genvalg
Torben Nielsen – modtager ikke genvalg
Søren Christrup indtræder i bestyrelsen

Suppleanter:

Tommy Rasmussen – modtager genvalg

Valg af ny suppleant

Torben Nielsen opstiller

Valg af revisorer

7. Eventuelt

Indkomne forslag
(Sendes til formanden på formand@skf1990.dk senest den 4. februar 2016)

2. januar. Betaling af medlemskontingent for 2016

Henning har sendt følgende vejledning i, hvordan medlemskontingentet for 2016 betales.  Husk det nu inden generalforsamlingen :

Vær venligst opmærksom på, at der som følge af den elektroniske indkaldelse til generalforsamlingen ikke udsendes indbetalingskort, men at kontingent enten kan indbetales via webbank, seniormedlemskab koster 495 kr. (595 kr. for en husstand) for 2016 og kan indbetales til Vestjysk Bank reg.nr. 7602 konto nr. 1134242. Husk angivelse af navn og adresse ved indbetaling  , eller i forbindelse med klubaftener.

 

Sidste rettidige indbetalingsdato er 9. februar 2016
(inden generalforsamlingen).

1. januar.

Brians fisk 42cm 980 gr.

Brians fisk 42cm 980 gr.

Mange af klubbens medlemmer har brugt årets første dag til at lufte fiskestangen, om det var en tiltrængt forfriskning eller blot almindeligt misbrug af godt vejr lader vi stå i det uvisse.

Ganske vist er det at der kom fisk på land flere steder i fjorden, og mindst en hjemtaget af Brian Pedersen på 42 cm og flotte 980 gram. På den personlige front noterer jeg min første havørred på Bombarda fluen over målet som grundet lavt BMI og en pløret farve fik friheden.
Tillykke til Brian.

Godt nytår Formanden.