2019

27. december

Video fra november turen til Bornholm.

20. december

Kalenderen er opdateret for hele 2020. med masser af dejlige lystfisker oplevelser og ture, læs mere under arrangementer.
Det kan snart ikke holdes hemmeligt længere, 2020 er foreningens 30. år. Derfor bliver der gravet lidt i arkiverne efter gamle beretninger, så er man til en lettere retro oplevelse fra Bornholm 1993, så findes den her.

10. november

58 cm Limfjordssølv på 2 Kg det bliver vel ikke smukkere.

Så er årets næstsidste interne ørreddag afviklet, dog uden at der kom fisk på tavlen. Alle der havde været afsted kunne berette om fisk og der var landet en del undermåls ørreder og en ulk.
Bo fik ikke nok lørdag og måtte også afsted søndag, det gav en fisk der kunne ha pyntet  flot på tavlen i går. Bo havde tilmed en fin blank ½ meters fisk inde til genudsætning. Tillykke med fisken 

07. september

Der er udarbejdet et regelsæt for de interne ørreddage, linket findes også under arrangements fanen, sammen med datoer for kommende ørreddage.

26. juni

Makreller i så rigelige mængder at man måtte stoppe med at fiske, fik losset en enkelt fisk over til makkeren Michael Knudsen. Aldeles og total bonanza.

28. marts

Husk 6/4: Intern Ørreddag 4, indvejning kl.  20-20.30

7. marts

HUSK 9/3:  Intern Ørreddag 3, indvejning kl. 19-19.30

10. februar

Husk Husk 16/2  Intern Ørreddag 2, indvejning  kl. 18-18.30 i klublokalet.

20. januar, Nytår og nyt program.

Medlemmerne  indkaldes hermed til ordinær generalforsamling for 2019 i Struer Kystfisker Forening.

Generalforsamlingen finder sted 21/2 kl. 19:30 i klublokalet.
Dagsorden 2019

Programment for 2019 er opdateret og årets to første arrangementer er allerede afviklet.

Første lørdag i januar var vi traditionen tro i Mariager fjord, der blev fanget masser af ørreder navnligt af dem der gik med bombarda og små fluer.

Første omgang af ørreddagene er afviklet, De få men frosne deltagere havde spredt sig godt i fjorden, dog uden at nogen havde fanget “noget” de ville bringe til indvejning. Jeg personligt oplevede et sandt eldorado af fine blanke hugvillige “grønlændere”  og måtte genudsætte tre, ligesom formanden der også måtte sætte 3 fisk tilbage i fjorden.