30 december:
Januar udsalget er begyndt –  15-20% rabat på alle tidligere priser !!!!!!

Nu kan du forny dit kontingent / medlemskab af SKF1990 for 2019 til uhørt lave priser.

Seniormedlemsskab: (tidligere 495,- kr.):                    Nu kun 395,- kr.

Familiemedlemsskab: (tidligere 595,- kr.):                   Nu kun 495,- kr.

Medlemsskabet giver dig adgang til alle klubaftener (torsdage kl. 19, se kalenderen for perioder), interne kyst cups samt klubture.

Kontingentet kan indbetales til Vestjysk Bank reg.nr. 7602 konto nr. 1134242. Husk angivelse af navn og adresse ved indbetaling,  og betaling inden generalforsamlingen.

Godt nytår og knæk og bræk i 2019 til alle J / Henning

2. decmber. Husk de Interne Ørreddage lørdag 8/12 Indvejning 17.00-17.30

8. oktober. Herlige dage på skønne Samsø

Det er vores 7. klubtur til denne herlighed af en Ø. igen i år rykkede den hårde vesten vind os mod syd og østkystvendte kyster, og for mit vedkommende var det igen tid til at prøve nye græsgange på østkysten. Samsø er ud over at være Danmarks frugthave også udstyret med en smuk og varieret natur og et meget varierende fiskevand.
Et godt sted at vende tilbage til. Fangsterne er mange 65 fisk til de 7 deltagere, alt inklusive. Bo Bombadaderede igen ind med turens eneste fisk der blev bagt hjem. En smuk og blank ørred omkring de to kg.

Tak til  Michael, Søren, Søren Bo, Jacob, Richard, og Samsø for samværet, Vi ses. Torben.

07. oktober Husk anden afdeling af Intern Cup lørdag 13. oktober

første afdeling blev afviklet uden at der blev kåret en vinder.

10. juni.

Det forlyder fra pålidelig kilde at der er taget makrel dags dato ved Den lange.

10. juni medens vi venter på makrel

Det må være lige op over at makrellen indfinder sig, årstiden passer og efter en måned med sol og østenvind må det være NU NU NU, der er kørt nogle gange til “Den lange” Langehuse og mange andre steder, i aftes blev det den mole hvor jeg blev fanget af lystfiskeriet igen efter teenagerårens afbrydelse. Dengang var vi fire unge fyre fra B&O på makreljagt. De to er her ikke mere, den 3. rejste til Irland og den 4. sidder og skriver ca. 30 år senere. Molen har grundet sin børnevenlige opbygning dannet ramme om mangt en familie tur, med makrel på tasken til følge. En enkelt tur med hele familien Nielsen havde vi hele tre generationer i sving og alle fik fisk, faktisk fik mine nevøer deres første og min far sine sidste makrel ved denne lejlighed. For at toppe hyggen havde vi grillet en culottesteg på molen medbragt kartoffelsalat bord stole og resten af familien. Rygeovnen har været med og det er ofte sket at der er røget pebermakrel på molen, mums. Et godt katalog af oplevelser at tænke på når nu fiskene ikke rigtigt ville denne aften, sildene mangler, vandet er for plumret og hov hvad var det HUG et par sekunders kontakt, ude mod nordvest, 15 kast senere hug igen, der ruskes vild og der trækkes line af der er ikke tvivl det er bars der er på spil. Fisker dybt tæt på sten og kanter af molen og resultatet venter ikke længe på sig. Fast fisk ryk og rusk, den er god, den fighter vildt og den bliver kranet ind til afkrogning. Grejskift til Jig og fiskeri helt inde i malstrømmen, den sandfarvede jig når at blive trukket ca. en meter da endnu en havbars hugger denne er også godt og vel på målet, men grundet en u forståelig fredning bliver fiskene selvfølgeligt genudsat. Det giver ikke rigtigt mening at forulempe fisk man ikke må tage med så jeg rigger om til fladfiske jagt fra stranden, men enten gider de ikke lege med eller også er de der ikke. en god aften at møde sit lysfisker Zen.

21 maj spætter i brændingen

Vejret lugtede lidt af flade, håbet var en hvarre men realiteterne i brændingen ved høfde Q er tre rødspætter der falder for den orange spinner der bumper hen over bunden i brændingen. alle genudsat.

19. Maj Pinse lørdag 10 timers tur med MUDDI

Et stor del af klubbens medlemmer deltog i den årlige pinsetur med det gode skib Muddi fra Thyborøn. Efter et par år med aflysninger er vejret endeligt med os da vi stævner ud i morgenen med kurs mod fiskepladserne nogle timer vest for Thyborøn. Havet er roligt og Muddi tøffer, efter på fylding af is mod Vest og efter et par timer og lidt manøvrering lyder det velkendte tut, allerede efter første drev er der fisk i båden. Sådan går det nogle timer medens baljerne med fisk bliver mere og mere fyldte med torsk og rigeligt med is. Medens legen er god faktisk aller bedst tut’es af og kursen sat mod Thyborøn fiske rensning og fillettering, og en herlig dag lakker mod enden.

28. april Beretning fra Bornholm

A og B holdets ture til Herlige Borholm er skildret denne lille beretning fra kasseren.Bornholm A final

28. april Beretning fra Langeland

Der kan være mange gode grunde til at være medlem af en lystfiskerforening, et af de største argumenter for mig er de fantastiske ture der arrangeres nærmest på samlebånd hen over året. Til Langelandsturen dette forår er der 7 tilmeldte Beretning fra Langelands turen

24. marts. Årets 3. interne Ørreddag er afviklet.

jacob bonanza jacobsfisk

Jacob der som den eneste oplevede et rent bonanza fiskeri, vandt med en fin ørred der vejer 1,408 kg er 51,3 cm og en konditions faktor på 1,04
Tillykke til Jacob der nu må en tur forbi lystfiskeren i Hvide Sande med et klækkeligt gavekort.
Anden afdeling blev aflyst grundet is i fjorden, bemærk at der er sat en 4. konkurrence ind 12 maj.

3. februar.

Video referat fra november turen til Bornholm.

20. januar. Årets første interne Ørreddag er afviklet.
26733904_10214754023954033_2759026324037907299_n

Vinder blev Formanden, Søren Christrup der indvejede en smuk Ørred på 40,8 cm 705 gram med en kondition på 1,04. Stort tillykke til Søren der igen må en tur til Lystfiskeren i Hvide Sande med et klækkeligt gavekort.

7. januar. Fornyelse af kontingent.

Henning har sendt følgende vejledning til, hvordan medlemskontingentet for 2018 betales. Husk det nu inden generalforsamlingen : Vær venligst opmærksom på, at der som følge af den elektroniske indkaldelse til generalforsamlingen ikke udsendes indbetalingskort, men at kontingent enten kan indbetales via webbank, seniormedlemskab koster 495 kr. (595 kr. for en husstand) for 2018 og kan indbetales til Vestjysk Bank reg.nr. 7602 konto nr. 1134242. Husk angivelse af navn og adresse ved indbetaling , eller i forbindelse med klubaftener.

6. Januar. Spontan tur til Mariager fjord.

Der var godt med ørred til de der trodsede kulden og drog til Mariager Fjord denne lørdag. 7 mand fra klubben plus et par unge rookies. Bombada, flue og lange kast krydret med varieret fiskeri gav småfisk i store mængder. Alle fik fisk på land og enkelte fik prikket hul på bylden og kom på tavlen med den første havørred på land, om end fiskene var små og måtte ud igen. Vejret var fantastisk med læ og sol.