28. april Beretning fra Bornholm

A og B holdets ture til Herlige Borholm er skildret denne lille beretning fra kasseren.Bornholm A final

28. april Beretning fra Langeland

Der kan være mange gode grunde til at være medlem af en lystfiskerforening, et af de største argumenter for mig er de fantastiske ture der arrangeres nærmest på samlebånd hen over året. Til Langelandsturen dette forår er der 7 tilmeldte Beretning fra Langelands turen

24. marts. Årets 3. interne Ørreddag er afviklet.

jacob bonanza jacobsfisk

Jacob der som den eneste oplevede et rent bonanza fiskeri, vandt med en fin ørred der vejer 1,408 kg er 51,3 cm og en konditions faktor på 1,04
Tillykke til Jacob der nu må en tur forbi lystfiskeren i Hvide Sande med et klækkeligt gavekort.
Anden afdeling blev aflyst grundet is i fjorden, bemærk at der er sat en 4. konkurrence ind 12 maj.

3. februar.

Video referat fra november turen til Bornholm.

20. januar. Årets første interne Ørreddag er afviklet.
26733904_10214754023954033_2759026324037907299_n

Vinder blev Formanden, Søren Christrup der indvejede en smuk Ørred på 40,8 cm 705 gram med en kondition på 1,04. Stort tillykke til Søren der igen må en tur til Lystfiskeren i Hvide Sande med et klækkeligt gavekort.

7. januar. Fornyelse af kontingent.

Henning har sendt følgende vejledning til, hvordan medlemskontingentet for 2018 betales. Husk det nu inden generalforsamlingen : Vær venligst opmærksom på, at der som følge af den elektroniske indkaldelse til generalforsamlingen ikke udsendes indbetalingskort, men at kontingent enten kan indbetales via webbank, seniormedlemskab koster 495 kr. (595 kr. for en husstand) for 2018 og kan indbetales til Vestjysk Bank reg.nr. 7602 konto nr. 1134242. Husk angivelse af navn og adresse ved indbetaling , eller i forbindelse med klubaftener.

6. Januar. Spontan tur til Mariager fjord.

Der var godt med ørred til de der trodsede kulden og drog til Mariager Fjord denne lørdag. 7 mand fra klubben plus et par unge rookies. Bombada, flue og lange kast krydret med varieret fiskeri gav småfisk i store mængder. Alle fik fisk på land og enkelte fik prikket hul på bylden og kom på tavlen med den første havørred på land, om end fiskene var små og måtte ud igen. Vejret var fantastisk med læ og sol.